We gaan weer (beperkt) open!

Nadat we in de gemeenschap een aantal corona besmettingen hebben gehad, willen we, daar we allemaal weer negatief zijn, vanaf maandag 8 februari de abdij weer voorzichtig voor bezoek openstellen.

In kort bestek betekent het:

  1. De abdij zal, voorlopig, geen interne gasten ontvangen. Wel zijn vrijwilligers en personeel weer welkom.
  2. De kerk is beperkt toegankelijk, buiten de officies is de kerk geopend voor publiek. Tijdens de officies zullen we de kerk sluiten.
  3. Met ingang van aswoensdag, 17 februari, zijn alle officies weer voor publiek toegankelijk. Uiteraard met in achtname van de regels zoals die nu al van kracht zijn (bij de ingang van de kerk hangt alle benodigde informatie): o.a. maximaal 16 personen, dragen mondkapje verplicht, niet meezingen.
  4. U wordt verzocht te reserveren voor de mis op as-woensdag en iedere zondag-mis (zie hieronder). De mis van maandag tot en met zaterdag is niet toegankelijk voor publiek.
  5. De Abdijhoeve is tot en met 1 maart gesloten voor groepen. Vragen hierover kunt u stellen via e-mail: reserveringen-abdijhoeve@willibrordsabdij.nl.

Reserveren door het opgeven van uw naam en telefoonnummer:
Het liefste telefonisch: (0315) 29 82 68‬, u krijgt gelijk terugkoppeling of er plaats voor u is;
– Per E-mail: info@willibrords-abbey.nl, wij plaatsen u als er nog ruimte is op de reserveringslijst en laten u dit weten. Mocht er geen plaats zijn, dan hoort u niets van ons …