Preek 5e zondag door het jaar B

Vanmorgen zijn we in een witte wereld wakker geworden. De collectieve aandacht verschuift even van de corona-epidemie naar de sneeuw en het ijs, de problemen en het plezier die ons daarmee gegeven worden.

Maar de zorgen om de besmettelijke ziekte die de wereld bezig houdt, verdwijnen daarmee niet. Het evangelie spreekt vandaag over de vele genezingen die Jezus deed en over de stille momenten van gebed die Hij opzocht. Zelfs midden in de nacht stond Hij op om te bidden.

Wij willen zijn volgelingen zijn, ook in zijn trouw aan het gebed. Laten we ook vandaag bidden om heil en genezing voor onze wereld.

Lees de preek hier:

Pictogram

Preek 5e zondag door het jaar B 30.26 KB 15 downloads

Preek 5e zondag door het jaar B ...

Bekijk de eucharistie hier: op YouTube.