Openingstijden van onze kerk, abdij en Abdijhoeve

Naar aanleiding van de recente mededelingen van de Nederlandse bisschoppen en de overheid, kunnen wij mededelen dat met ingang van 14 december 2021 het volgende geldt:

  1. De abdij blijft beperkt gasten ontvangen: maximaal 2. Wij controleren op QR-code.
  2. De kerk gaat vanaf 17:00 uur dicht. Dat betekent dat u niet meer bij de vespers en completen aanwezig kunt zijn. De overige officies in onze kerk zijn voor publiek toegankelijk. Uiteraard met in achtname van de regels zoals die nu van kracht zijn (bij de ingang van de kerk hangt alle benodigde informatie): o.a. maximaal 18 personen, dragen mondkapje is verplicht en u mag niet meezingen.
  3. De viering van de kerst-nachtmis is niet publiekelijk toegankelijk.
  4. U wordt verzocht te reserveren voor de zondag-mis en de mis op eerste kerstdag (zie hieronder). Op de overige dagen hoeft niet gereserveerd te worden voor de mis.
  5. De Abdijhoeve is tot en met 14 januari 2022 gesloten voor groepen. Vragen hierover kunt u stellen via e-mail: reserveringen-abdijhoeve@willibrordsabdij.nl.

Reserveren voor de mis, door het opgeven van uw naam en telefoonnummer:
Het liefste telefonisch: (0315) 29 82 68‬, u krijgt gelijk terugkoppeling of er plaats voor u is;
– Per E-mail: info@willibrords-abbey.nl, wij plaatsen u als er nog ruimte is op de reserveringslijst en laten u dit weten. Mocht er geen plaats zijn, dan hoort u niets van ons …