Boekbinderij

Geplaatst op

Monniken hebben vanouds iets met boeken. En ambachtelijk werk hoort bij monniken. Vandaar dat een boekbinderij een logische keuze is als het erom gaat een bron van inkomsten te zoeken ter ondersteuning van het dagelijks leven van de monniken. Het is bovendien een werkzaamheid die zich gemakkelijk laat inkaderen in het dagelijkse ritme van het monastieke getijdengebed.

boekpers-aktiefoto

Behalve voor het bind- en reparatiewerk van boeken en tijdschriften voor de eigen bibliotheek stellen de broeders hun vakkennis ook graag ter beschikking van eenieder die waarde hecht aan mooi en kwalitatief bindwerk van boeken.

boeken-detail

Het komt vast wel voor in uw boekenkast: een fraaie familie-Bijbel van uw grootouders, maar helaas: vele losse pagina’s en de kaft is stuk. Of een mooi kookboek van Oma, helemaal beduimeld en kapot. En het oude handmissaaltje: stuk gebeden maar toch een dierbare herinnering aan vroeger. Voor een stijlvolle eredienst is een fraai ingebonden Evangelieboek of altaarmissaal een grote aanwinst. Ook voor uw tijdschriften of scripties, voor fotoalbums of receptieboeken kunt u bij ons terecht.

overzicht-boekbinderij

In ons atelier vindt u vakmanschap en kwaliteit. Wij maken er weer iets moois van, zodat uw boek weer toonbaar is; een pronkstukje in de huiskamer. En dat voor een redelijke prijs. Maak eens een afspraak of mail naar broeder Andreas Laudy.

boekbindbroeder-andreas-closeup

Email: Broeder Andreas Laudy