Oproep voor Gast-Vrouwen/Heren

Het Stiltecentrum Betlehem van de Sint Willibrordsabdij  is een fijne plaats om te bidden, mediteren en ook mensen te ontmoeten. In een prachtige omgeving ervaar je de sfeer van stilte en gastvrijheid.

Dit gastenhuis is bedoeld voor groepen uit Kerk en samenleving die op zoek zijn naar verdieping van geloof en levenservaring. Jaarlijks boeken we zo’n 2800 overnachtingen.

De monniken zoeken vrijwilligers (v/m) die bereid zijn namens hen in te staan voor ontvangst en verzorging van de gasten. Iets voor jou om gastvrouw of gastheer te zijn en voldoening te vinden in het werk voor een groep?

Dit is tevens een goede manier om de broeders te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun gemeenschap.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op via: stiltecentrum@willibrords-abbey.nl